Skip to content

Sekundstrid inför avslutningen av Rally Estonia

Det har varit en sekundstrid mellan de båda hemmaförarna Robert Virves och Georg Linnamäe under hela Rally Estonias hittills12 körda sträckor. Som mest skiljde det 4,6 sekunder mellan de båda. Två sträcker återstår Otepää 12,85 km och en av de längsta Power Stage sträckor i ERC Kambja 21,31 km och differensen mellan de båda är bara 2,9 sekunder. Mikko Heikkilä låg på en tredje plats inför första varvet av Kambja, men tappade nästan minuten efter motorproblem. Nästa lika tajt är det i ERC mellan två hemmaförare Romet Jürgenson leder med 10,7 sekunder före Patrick Enok. I ERC4 junior startade Calle Carlberg söndagen med en sträckseger, men fick punktering på andra sträckan kunde behålla tredje platsen. Hemmaföraren Jaspar Vareha leder klassen 31,0 sekunder före Mille Johansson som tog sin tredje sträckseger på morgonens andra sträcka.

Dela

Läs mer

Sesks på väg mot podiumplats
Lettlands toppförare Märtin Sesks som hittills gjort i succé i...
Solberg och två finländare inför avslutningen
Rally Latvia har under hela rallyt handlat om Solberg mot...
Dubbelt Toyota i topp
Toyota Gazoo WRT förare Kalle Rovanperä nådde ännu en milstolpe...
7 sträcksegrar för Oliver Solberg
Oliver Solberg/Elliot Edmondson inledde Rally Latvia med en sträckseger på...
Märtin Sesks skriver historia i Tet Rally Latvia
Vilken inledning av Tet Rally Latvia första WRC event. Hemma...
Tet Rally Latvia SS2-SS8
Toyotas Kalle Rovanperä leder Tet Rally Latvia med 2,4 sekunder,...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter