Skip to content

Markko Märtin gör comeback

44 årige Estländaren Markko Märtin, den första WRC föraren från Estland , kommer till start i Rally Estoinia 12-14 Juli i en Ford Fiesta WRC från M-sport, tillsamman med kartläsaren Kristo Kraag . Märtin, som under åren 2001-2004 var fabriksförare för M-sport, 2005 för Peugoet. Innan WRC karriären avslutades för Markko blev det 85 starter och 5 segrar , med bland annat en seger i det Finska Rallyt 1997. Markko vann Rally Estonia, första tävling som i år är en så kallad ”Promotional WRC event” . Märtin har även jobbat mycket tillsammans med årets VM ledare Ott Tänak . Förutom Estländaren är hitills 6 Fabriksförare anmälda,   Ott Tänak Toyota, Esa-Pekka Lappi Citroén, Andreas Mikkelsen , Craig Breen Hyundai, Elfyn Evans o Teemu Suninen Ford M-Sport.

Dela

Läs mer

Sesks på väg mot podiumplats
Lettlands toppförare Märtin Sesks som hittills gjort i succé i...
Solberg och två finländare inför avslutningen
Rally Latvia har under hela rallyt handlat om Solberg mot...
Dubbelt Toyota i topp
Toyota Gazoo WRT förare Kalle Rovanperä nådde ännu en milstolpe...
7 sträcksegrar för Oliver Solberg
Oliver Solberg/Elliot Edmondson inledde Rally Latvia med en sträckseger på...
Märtin Sesks skriver historia i Tet Rally Latvia
Vilken inledning av Tet Rally Latvia första WRC event. Hemma...
Tet Rally Latvia SS2-SS8
Toyotas Kalle Rovanperä leder Tet Rally Latvia med 2,4 sekunder,...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter