Skip to content

Solberg, Bergkvist, Veiby, Huttunen i starkt WRC2 fält

Henning Solberg (NOR) performs during FIA World Rally Championship 2018 in Torsby, Sweden on 17.02.2018 // Jaanus Ree/Red Bull Content Pool // AP-1UT2X62V52111 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Henning Solberg/Ilka Minor gör comeback i WRC2  Photo Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Ett mycket starkt WRC2 fält med 23 förare som är anmälda till nästa helg, Vodafone Rally Portugal,   Alla topp fem i VM tabellen kommer att finnas på plats, Benito Guerra Skoda 61 p, Takamoto Katsuta Ford Fiesta 47p , Ole Christian Veiby Volkswagen Polo 40p, Nikolay Gryazin Skoda 28, Alberto Heller Ford Fiesta 27. Förutom topp fem, finns 2018:års juniorvärldsmästare Svenske Emil Bergkvist, som gör comeback i klassen efter sin start i Svenska Rallyt som slutade med en fjärde plats i WRC2. En intressant start gör även finske Jari Huttunen som gör comeback , och kör en privatsponsrad Hyundai i20 NG R5, Henning Solberg liksom Bergkvist gör sin andra start efter Svenska Rallyt. 11 nationer finns representerade, Skoda Fabia R5  dominerar med 12 anmälda, följt av Ford Fiesta R5 och Hyundai i20NG R5 med 4 , Volkswagen Polo R5 2 och Citroen C3R5 1.

Dela

Läs mer

Sesks på väg mot podiumplats
Lettlands toppförare Märtin Sesks som hittills gjort i succé i...
Solberg och två finländare inför avslutningen
Rally Latvia har under hela rallyt handlat om Solberg mot...
Dubbelt Toyota i topp
Toyota Gazoo WRT förare Kalle Rovanperä nådde ännu en milstolpe...
7 sträcksegrar för Oliver Solberg
Oliver Solberg/Elliot Edmondson inledde Rally Latvia med en sträckseger på...
Märtin Sesks skriver historia i Tet Rally Latvia
Vilken inledning av Tet Rally Latvia första WRC event. Hemma...
Tet Rally Latvia SS2-SS8
Toyotas Kalle Rovanperä leder Tet Rally Latvia med 2,4 sekunder,...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter