Skip to content

Elfyn Evans tog tillbaka ledningen

Elfyn Evans tappade sin ledning till Tänak efter SS2, Men efter att varit snabbast på SS4 o SS5 är Evans tillbaka i ledningen och har nu inför dagens sista sträcka4,5  tillgodo på Ott Tänak. Thierry Neuville är trea 11,1 efter engelsmannen Evans i Ford. Många har haft problem under dagen och för Meeke fortsätter det, punktering på SS5 tappade 15 sekunder, Jari-Matti Latvala stoppade på sträckan efter dubbelpunktering tappade 3 minuter . Dani Sordo som låg på en tredje plats efter SS3 har tappat och är nu på fjärdeplats 6,5 sekunder före Teemu Suninen på en femte plats.  I WRC2 pro med två deltagare har Kalle Rovanperä över 2 minuter tillgodo på Lukasz Pieniazek. Eric Camilli leder WRC2 i sin Volkswagen Polo efter SS4.  I JWRC leder Tom Kristensson 6,0 före Tannert, Dennis Rådström trea +13,2  efter SS4.

Dela

Läs mer

Sesks på väg mot podiumplats
Lettlands toppförare Märtin Sesks som hittills gjort i succé i...
Solberg och två finländare inför avslutningen
Rally Latvia har under hela rallyt handlat om Solberg mot...
Dubbelt Toyota i topp
Toyota Gazoo WRT förare Kalle Rovanperä nådde ännu en milstolpe...
7 sträcksegrar för Oliver Solberg
Oliver Solberg/Elliot Edmondson inledde Rally Latvia med en sträckseger på...
Märtin Sesks skriver historia i Tet Rally Latvia
Vilken inledning av Tet Rally Latvia första WRC event. Hemma...
Tet Rally Latvia SS2-SS8
Toyotas Kalle Rovanperä leder Tet Rally Latvia med 2,4 sekunder,...

Nyhetsbrev

Prenumerera på rallynyheter